Instagram
         
   
         
  Buff® är ett registrerat och välkänt varumärke som många försökt att kopiera. Det finns bara en äkta Buff på marknaden och dessa har alltid en liten Buff-logga tryckt i designen! Loggan är din garanti för hög kvalitet och långvarig användning.  
         
  VARUMÄRKET
Världens första “Multifunctional” och idag ett etablerat och välkänt varumärke. Miljontals nöjda användare i hela världen. Det finns bara en äkta Buff på marknaden.

SORTIMENTET
Marknadens bredaste sortiment att välja ur! Original. Junior, Baby, CoolMax, Polar-Buff, Combi-Buff Cyclone-Buff i Windstopper, Buff Headband, Buff Visor med mjuk skärm Buff reflective etc. etc. Det finns över 400 olika Buffar, trendriktiga färger och mönster att välja på!

PRODUKTUTVECKLING
Buffkonceptet utvecklas ständigt med nya modeller, mönster och färger. Detta kopieras ofta av andra som gärna vill vara med och dela på kakan men som inte vill bidra med några ingredienser till den. Vi har genom åren sett dessa komma och gå medan Buff kommer att bestå.
 
  KVALITÉN
Buff® Original använder sig enbart av högklassiga material från kända leverantörer som CoolMax®, Windstopper®, Polartec® i sina produkter. F o m hösten 2008 kommer Buffarna att vara behandlade med Polygiene® en svensk antibakteriell metod som håller Buffen fräsch länge, länge. Alla våra CoolMax®-buff har dessutom ett UV-skydd på 95%.

MARKNADSFÖRING
Buff tävlar framgångsrikt inom Multisport med eget lag (Team Buff Sweden) och sponsrar utövare av allehanda sporter och aktiviteter. Buff syns på många mässor/events och i annonser i olika branschtidningar.

LEVERANSSÄKERHET
Vi har sålt över en miljon Buff till nöjda återförsäljare i Sverige. Vi har alla produkterna på lager för omgående leverans och vårt företag har högsta kreditrating (AAA) sedan många år.
 
 

Buffsverige

Uttergatan 26
587 23 Linköping
Telefon: 070-492 55 31
E-post: order@buffsverige.se

 
Vi garanterar
Alltid snabba leveranser via posten.
14 dagars öppet köp på alla köp i vårt system.
Över 10 års erfarenhet i branschen.
Säkra betalsätt - kortbetalning, direktbanköverföring
 

 

© 2014 Buffsverige.se | BUFF SVERIGE | Buff ® is a registred trademark property of Buff Original S.A (Spain)