Instagram
Original Buff
ORIGINAL BUFF ® är en multifunktionell halsduk, idealisk för många aktiviteter En Buff blir vad du gör den till! Mössa, halsduk, bandana, cap, vindskydd, hjälmhuva, hårband etc. En Buff kan användas av alla och den skyddar dig mot vind, kyla, sol och damm under dina frilufts-aktiviter.
 
 
 TILL KOLLEKTIONEN >>


Women Slim Fit Buff
Samma stil, funktion och mångsidighet som Original BUFF ® men är lite smalare/tajtare och ett tryck med mer feminin design. Samma storlek som Buff Junior.
 
 
TILL KOLLEKTIONEN >>  
  Polar Buff
 
En BUFF original förlängd med ca 15 cm av skönaste Polartec® fleece. Microfiber och Polartec® in en skön kombination ger en varm och go accessoar För alla typer av höst/vinteraktiviter.
 
 
 TILL KOLLEKTIONEN >>
 

Reflective Buff
Baserat på original BUFF ® med tillägg av vertikala ränder av reflekterande Scotch TM på varje sida. Relective BUFF ® ser till att du syns på natten och under dåliga ljus förhållanden. Denna produkt är mycket populär bland cyklister, joggare och andra trafikanter.TILL KOLLEKTIONEN >>


 

Cyclone Buff
Ett dubbelt lager av sömlösa polyestermikrofiber i kombination med en GORE® Windstopper® fleecetyg gör Cyclone Buff ® perfekt för vintern och höghastighetssporter.TILL KOLLEKTIONEN >>


 

Merino ull Buff
100% Merino-ull garanterar kvaliten och håller dig varm i kylan eller sval i värmen. Allt enligt naturens egna temperatur-reglerings-principer. Ull BUFF ® finns i enfärgat eller mönstrade. KLIAR INTE!
 
 
 TILL KOLLEKTIONEN >>

Buff® Coolmax UV Protection
® Buff® Coolmax/UV Protection En speciell 4-kanalsfiber transporterar bort fukten från huden till materialets yttersida.Torkar fortare än något annat material. En fantastisk ”Thermoregulator” för kroppen. Skyddar även effektivt mot 95% av solens UV-strålar. Den perfekta sommar-accessoaren! Det givna valet för ”materialsportaren”
 
 
 TILL KOLLEKTIONEN >>


 

Balaclava Buff
Balaclava BUFF ® ger bra skydd för ansiktet och huvudet. Hög stretch och är smidig runt halsen. Perfekt att bära som skyddande huvudbonad. 

 
 
TILL KOLLEKTIONEN >>
  Balaclava Merino ull Buff
Balaclava BUFF ® ger bra skydd för ansiktet och huvudet. Hög stretch och är smidig runt halsen. Perfekt att bära som skyddande huvudbonad. 100% merinoull.
 

 
 TILL KOLLEKTIONEN >>
 Hoodie Buff Hoodie Buff
Hoodie Buff ® är en snygg och enastående bekväm huvud plagg tillverkade av skönaste polar fleece för skydd mot kallt väder och med inbyggd dubbla mikrofiberskikt i nacken. Tillräckligt lång för att täcka näsa och mun. Alla Buff® levereras på ett ”Papphuvud” med instruktioner, tvättråd och materialbeskrivning. Finns även i junior storlek.
 
 
 
 TILL KOLLEKTIONEN >> Hoodie Thermal Buff Hoodie Thermal Buff
Hoodie Buff ® är en snygg och enastående bekväm huvud plagg tillverkade av skönaste polar fleece för skydd mot kallt väder. Dubbla lager av 100% ren merinoull som skyddar
halsen och nacke skapar ett inre skikt av luft för extra värme. Tillräckligt lång för att täcka näsa och mun.


 
TILL KOLLEKTIONEN >>


 Halsvärmare Buff Neckwarmer STICKAD & POLAR FLEECE
2 sidor, 2 färger, en sida Polar fleece och en sida stickat. Halsvärmare som kan användas på många olika sätt, antingen för sport eller till dagliga fritidsaktiviteter.


 
TILL KOLLEKTIONEN >>


 Neckwarmer merino Buff Buff Neckwarmer i Merino ull!
Två lager av merinoull. Den är vändbar och ger dig då två olika färgalternativ. Mått: 35 cm i längd.


 
TILL KOLLEKTIONEN >>


 NeckwarmerThermal Buff Neckwarmer Thermal Buff
Stickad Polartec ® Thermal Pro fleece innovation med dess särskiljande ytstrukturer, Neckwarmer Thermal BUFF ® är 33cm lång, har en läder dragsko i ena änden och finns i flera färger.


 
TILL KOLLEKTIONEN >>


Bandana Ketten Buff
Bandana Ketten Buff
Ketten är en teknisk vindtätt tyg som ger ett bra skydd mot både sol och kyla samtidigt som det är extremt lätt och slitstark. Ketten, har en slät yta på utsidan och en mjuk borstat tyg på insidan. En Buff kan användas av alla och den skyddar dig mot vind, kyla, sol och damm under dina frilufts-aktiviter.

TILL KOLLEKTIONEN >>

Bandana Buff
Bandana Polar Buff
En tuffare version av den traditionella bandana,två tyglager för värme och skydd och packad med attityd! En Buff kan användas av alla och den skyddar dig mot vind, kyla, sol och damm under dina frilufts-aktiviter.

TILL KOLLEKTIONEN >>  

Infinity Buff
Infinity Merino Buff
Den nya Infinity Buff ® utmärker sig av flera skäl; trendigt lång, har stor sportig stil och är otroligt mångsidig. Längre och bredare än resten av sortimentet. Den är gjord i Merino Ull.
TILL KOLLEKTIONEN >>

Fynda bland mängder av olika Buffar, upp till 70% rabatt!
 
 

Buffsverige

Uttergatan 26
587 23 Linköping
Telefon: 070-492 55 31
E-post: order@buffsverige.se

 
Vi garanterar
Alltid snabba leveranser via posten.
14 dagars öppet köp på alla köp i vårt system.
Över 10 års erfarenhet i branschen.
Säkra betalsätt - kortbetalning, direktbanköverföring
 

 

© 2014 Buffsverige.se | BUFF SVERIGE | Buff ® is a registred trademark property of Buff Original S.A (Spain)