Instagram

Köpvillkor, leveranser & returer

Vi vill ha nöjda kunder!

Läs gärna våra köpvillkor om du är osäker på något innan köp.

Buffsverige.se

Org nr: 7403231975 (Guppy)
Uttergatan 26
587 23 Linköping
Innehavare av F-skatt


 

Fraktas med Posten,  pris 29 kr.

 1-3 dagars leveranstid.

 Säkra betalningar. 

Allmänt

  • Vi levererar Buffar till Sverige men även andra EU-länder. 

  • Alltid snabba leveranser! Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

  • Öppet köp på alla varor i 60 dagar, 100% pengar tillbaka garanti.

  • Alla priser är inklusive moms.

  • Kundtjänst på order@buffsverige.se.

  • Vi reserverar oss för eventuell prisförändring, slutförsäljning och skrivfel.

  • Alla försök till bedrägeri polisanmäls direkt.
  • Betalning sker säkert med de olika betalningsmetoder som är listade här nedan.

BETALNINGSALTERNATIV

1. Klarna Faktura 14 dagar Fakturabetalning i samarbete med Klarna. Fakturan skickas i ett separat brev ifrån Klarna eller via mail. Kan ej användas om du ska ha alternativ leveransadress, använd istället kortbetalning i sådant fall. 

2. Kortbetalning  Handla tryggt och säkert med ditt kort här hos buffsverige.se. Vi använder 3D-Secure och SSL-kryptering som garanterar en säker transaktion. Klarnabetallösningar hanterar på ett säkert sätt era kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI-DSS. 

3. Delbetalning Klarna Gör det smidigt och dela upp betalningen i samarbete med Klarna. 

4. Internetbank Du kommer säkert vidare till din internetbank, där du loggar in och betalar.  

5. Postförskott Vi skickar paketet till din folkbokföringsadress närmaste postombud och du betalar varan plus avgift(79:-), när du hämtar ut den hos ombudet. Betala kontant eller med kort. Om paketet inte hämtas ut kommer vi fakturera en straffavgift på 299:- genom Klarna AB och vi använder oss av inkasso om detta inte betalas. 

 

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-mail. Det är därför viktigt att du angett din riktiga e-mailadress bland dina uppgifter. Spara detta mail för att underlätta eventuell kontakt med kundtjänst.Vi skickar också ut ett mejl när vi skickat varan så du kan bedöma leveranstiden.

 

LEVERANSER

Vi börjar jobba med din order så fort vi bara kan efter det att du har lagt den. Alla beställningar innan 14.00 skickar vi samma dag. Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar. Vi samarbetar med Posten för våra leveranser och du får din vara direkt till brevlådan istället för att få en avi och hämta ut på posten. Fraktkostnaden är 29 kr inom Sverige hos buffsverige.se. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer vi kontakta dig och ge dig rätten att häva köpet utan extra avgifter.  

Vid köp av 4st buffar eller fler så skickar vi med DHL utan extra kostnad. 

Buffsverige.se tar fullt betalningsansvar för varan om den skulle skadas eller komma bort på väg hem till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst inom skälig tid. Om detta skulle ske när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

 

ÅNGERRÄTT & RETUR

Du har full retur- och bytesrätt inom 60 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du som konsument inte skadat varan och att den returneras i väsentligen oförändrat skick och på riktiga grunder häver eller ångrar köpet. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan.  

Vid byte av varor eller retur betalar du själv returfraktkostnaden tillbaks till oss och vi kommer kostnadsfritt skicka en ny vara till dig eller betala tillbaks alla pengarna för varan och frakten till dig, alltså totalbeloppet vid köpet.

Buffsverige.se rättar sig efter allmänna reklamationsnämndens (ARN). Vi betalar tillbaks alla pengar till ett bankkonto som du anger till oss.

SÅ RETURNERAR DU 

Om du vill returnera varor skickar du tillbaks dem till oss, antingen i tejpad originalpåse eller annat lämplig förpackning, och så fort vi har fått den och ser att varan är i godkänt skick sänder vi dig en ny vara eller betalar tillbaka dina pengar. Glöm inte skicka med en lapp där du förklarar vad du vill göra (Tex byta storlek eller färg eller få dina pengar tillbaka) och skriver ditt bankkontonummer dit du vill ha pengarna. Returfrakten betalas av kunden såvida inte det är buffsverige.se som har levererat fel vara eller skadad vara.

Obs: Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss.

Returadress till lagret:

C2 Vertical Safety AB
c/o CELOG AB
Libro Ringväg 3
752 28 Uppsala 

 

PERSONUPPGIFTER

När du blir medlem/handlar på Buffsverige.se registreras dina uppgifter hos oss. Enligt lag måste vi meddela dig om detta. När du köper en vara av oss godkänner du automatiskt vårt avtal. Du behöver inte någon anledning att få dina personuppgifter raderade om detta önskas. 

Du har rätt att begära att få ta del av dina uppgifter. Om det är något som inte stämmer kan du få det ändrat eller borttaget. För mer information eller frågor kontakta vår kundtjänst. Alla uppgifter som du lämnar till Buffsverige.se när du handlar av oss hanteras i enlighet med den gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Buffsverige.se kommer aldrig att låta tredje part använda dina personuppgifter, bortsett från vår partner Klarna. 


PRODUKTINFORMATION

Buffsverige.se har rätten att justera priser och prisfel utan notis. Samtliga produktbilder och informationstexter återspeglar varan så gott det går. Vi ger dock ingen garanti för att vissa fel inte kan förekomma. Skulle något fel finnas på produktinformationer, bilder eller priser har Buffsverige.se rätt att ändra dessa utan notis. 

FORCE MAJEURE
Buffsverige.se befrias från att fullfölja avtal vid följande extraordinära händelser: Strejk, krig, undantagstillstånd, sabotage, naturkatastrofer, onormal nedgång i marknaden, om bolaget blivit utsatt för kriminell aktivitet, större olyckshändelser och blockad.

LAGVAL
Tvist enligt dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag. Buffsverige.se rättar sig efter ARN. (Allmänna reklamationsnämnden)

ÖVRIGA FRÅGOR
Kontakta vår kundtjänst via mail till: order@buffsverige.se
 
 

Buffsverige

Uttergatan 26
587 23 Linköping
Telefon: 070-492 55 31
E-post: order@buffsverige.se

 
Vi garanterar
Alltid snabba leveranser via posten.
14 dagars öppet köp på alla köp i vårt system.
Över 10 års erfarenhet i branschen.
Säkra betalsätt - kortbetalning, direktbanköverföring
 

 

© 2014 Buffsverige.se | BUFF SVERIGE | Buff ® is a registred trademark property of Buff Original S.A (Spain)